''Als hij zo blijft scoren, zullen er echt topclubs zich gaan melden''

0
''Als hij zo blijft scoren, zullen er echt topclubs zich gaan melden''

RTV Rijnmond-verslaggever Sinclair Bischop en chef sport Ruud van Os zagen hoe Steven Berghuis meteen twee keer wist te scoren tegen PEC Zwolle. Het duo is benieuwd of Berghuis ook na de transferdeadline nog in Rotterdam speelt.

"Dat geeft ook wel het niveau in de eredivisie aan", begint an Os bij FC Rijnmond. "Dat een speler als Berghuis zonder nauwelijks een hele wedstrijd met afstand de beste man op het veld is, zegt veel. Als Berghuis nu als een bezetene gaat scoren, vraag ik mij af of hij blijft. Maar als hij blijft, is Feyenoord absoluut de belangrijkste uitdager van Ajax."

Berghuis mag mogelijk voor een laag bedrag vertrekken bij Feyenoord. "Tussen de 10 en 12 miljoen", aldus Bischop. "Anders was je hem waarschijnlijk kwijt geweest", vervolgt Van Os. "Als je hem vorig jaar had weggedaan, had je er meer voor kunnen krijgen dan nu."

Bischop: "Maar gelukkig gaat hij niet zomaar naar landen als Rusland en China. Als hij zo blijft scoren, zullen er echt wel topclubs zich gaan melden. Ook omdat hij een international is, ook al speelt hij niet veel in Oranje."
"Als Sam Lammers van PSV naar Atalanta Bergamo kan, kan misschien wel de beste voetballer naar een veel betere club", besluit Van Os.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›