Feyenoord-nieuweling geroemd: ''Hij heeft schijt aan alles''

0
Feyenoord-nieuweling geroemd: ''Hij heeft schijt aan alles''

Bram Nuytinck van Udinese speelde in dienst van Anderlecht samen met Feyenoord-nieuweling Uros Spajic. In seizoen 2016/2017 vormde de voormalig speler van NEC Nijmegen het hart van de verdediging samen met Spajic.

"Hard werken, nooit zeuren en ook nog eens een aardige gozer. Hij kwam over van Toulouse en heeft even moeten wachten voordat hij zijn kans kreeg. Maar eenmaal in de ploeg deed hij het uitstekend en veroverde hij echt zijn basisplaats. Ook nadat ik weg was heeft hij het nog een seizoen uitstekend gedaan, voordat hij naar FK Krasnodar vertrok", aldus Nuytinck in Voetbal International.

"In het veld, heeft Uros schijt aan alles, maar wel op een goede manier. Hij is bikkelhard, want hij wil ten koste van alles winnen. En daarvoor heeft hij dan ook alles over. Uros is een werkbeest, hij traint hard en verzaakt niet. Dat zie je dan terug in zijn spel. Daarom ben ik wel benieuwd hoe dat in Nederland zal gaan, want ik ken de competitie natuurlijk. Dan denk ik dat er weinig verdedigers zullen zijn zoals hij, iemand die volle bak de duels aangaat", vervolgt Nuytinck.

Nuytinck denkt dat Spajic goed bij Feyenoord past. "Ik ken Uros en ik ken Feyenoord. Als ik dan zie hoe hij is en wat het publiek in Rotterdam graag ziet en verlangt van spelers, dan denk ik dat de supporters in De Kuip zich snel met hem willen en kunnen identificeren", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›