Azarkan klopt op de deur: ''Snel minuten maken in de Eredivisie''

0
Azarkan klopt op de deur: ''Snel minuten maken in de Eredivisie''

Marouan Azarkan is uitstekend aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. De 18-jarige aanvaller deed afgelopen zondag tegen Sparta een helft mee en maakte daarin een sterke indruk. 

"De minuten bij het eerste doen me zeker goed", zegt Azarkan in gesprek met Feyenoord TV. "Ik ben de voorbereiding begonnen in de Onder 21. Met dat team heb ik al twee wedstrijden gespeeld. Vrijdag ben ik aangesloten bij het eerste. Als ik ook hier mijn minuten kan maken, dan is dat heel mooi."

Azarkan hoopt als de competitie weer begint nog steeds deel van het eerste elftal uit te maken. "Ik moet er zelf voor zorgen dat mijn kansen gaan komen. Elke wedstrijd wil ik de beste zijn, uitblinken. Ik hoop snel minuten te maken in de Eredivisie. Daar kijk ik wel echt naar uit. Ik moet mezelf laten zien." 

Azarkan leverde zondag de assist af bij het doelpunt van zijn vriend Crysencio Summerville. "Ik speel al lang met hem in de jeugd. Die connectie is er dus wel. Vandaag kon ik hem goed vinden", aldus de jonge aanvaller, die na afloop de complimenten kreeg van trainer Dick Advocaat. "Dat doet mij heel goed. Hij geeft me vertrouwen. Daar ga ik ook beter van spelen." 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›