Linssen na oefenduel: ''Wat we wijzer zijn geworden? Niet veel''

0
Linssen na oefenduel: ''Wat we wijzer zijn geworden? Niet veel''

Bryan Linssen is blij dat er weer gevoetbald wordt. De aanwinst van Feyenoord kon nog niet wennen aan het idee dat er maar enkele fans naar binnen mochten bij de wedstrijd.

"Lekker om weer eens een wedstrijd te spelen, maar de omstandigheden waren niet ideaal", aldus Linssen bij FOX Sports. "Niet leuk, zeker niet leuk. Af en toe krijg je een boost van de supporters, maar dit... Ik heb ook wel eens met FC Groningen een Europa League-wedstrijd: een stadion van zeventigduizend man, waar er maar vijfduizend zaten. Dat zijn niet de wedstrijden die je wil spelen. Je wil gewoon een vol stadion hebben, dat je fans hoort genieten of juist niet. Dat geeft je energie."

"Het is niet anders en het is ook terecht dat het niet anders is. We willen niet weer in een situatie zitten zoals een paar maanden geleden", vervolgt Linssen. "Wat we wijzer zijn geworden? Niet veel. Het is gewoon fijn om weer op het veld te staan en weer een wedstrijd te kunnen spelen. En dat je vanavond weer voelt dat je een wedstrijdje hebt gespeeld. Je bent gewoon aan het trainen op het fysieke, wat je op de training ook altijd doet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!