Bozeník profiteert van lessen Van Persie: ''Ik train met een legende''

0
Bozeník profiteert van lessen Van Persie: ''Ik train met een legende''

Robert Bozeník is dolbij met de aanstelling van Robin van Persie als nieuwe spitsentrainer van Feyenoord. De samenwerking tussen de twee wierp meteen zijn vruchten af. In een oefenpot met Sparta Rotterdam wist Bozeník twee keer het net te vinden. 

Binnen een kwartier had de Slowaakse spits beide doelpunten al gemaakt. "Mijn eerste goal was lekker. De voorzet van Haps was erg goed", aldus Bozeník in gesprek met het Algemeen Dagblad. De jonge aanvaller zegt al meteen profijt te hebben gehad van de lessen van Van Persie. 

"Ik ben blij dat ik met een legende mag trainen. We praten over voetbal, over hoe ik mij moet opstellen. Bij de tweede goal, daar hadden we het over gehad. De mensen hadden misschien het idee dat ik snel zou schieten, maar ik kapte en veranderde mijn positie en schoot met links. Dat was lekker."

Tijdens de corona-break heeft Bozeník veel doorgetraind. "Vaak deed ik dat met Berghuis en Botteghin. Of ik de eerste spits kan worden? Dat is een vraag voor onze trainer. Maar we spelen heel veel wedstrijden met ook nog eens de Europa League. Ik knok voor mijn kans."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›