Advocaat: ''Ik hoop er nog steeds één of twee spelers bij te krijgen''

0
Advocaat: ''Ik hoop er nog steeds één of twee spelers bij te krijgen''

Daags voor de oefenpot met Sparta Rotterdam is er bij een speler binnen de Feyenoord-selectie corona geconstateerd. Trainer Dick Advocaat blijft rustig onder de situatie. 

"Je schrikt altijd, maar je weet dat je het kan verwachten", zegt Advocaat in gesprek met FOX Sports. "Wat dat betreft doen wij alles extreem, ook met testen. We zitten dicht op het vuur met het Erasmus en onze eigen dokter. Misschien doen wij wel meer dan nodig is."

Met nog een maand tot de competitiestart begint de selectie van Feyenoord al aardig vorm te krijgen. "Maar ik hoop nog steeds dat we er één of twee spelers bij kunnen krijgen", stelt Advocaat. "Als iedereen fit blijft is het geen probleem, dan hebben we een selectie waar iedereen rekening mee moet houden. Maar als er iets gebeurd met spelers, dan moeten we zien of we dat op kunnen vangen. Er zijn toch elf spelers weggegaan, met internationals erbij. En dat zeg ik niet om mezelf in te dekken."

Desalniettemin zegt Advocaat over een uitstekende selectie te beschikken. "Feyenoord heeft er alles aan gedaan om de selectie bij elkaar te houden, dat was al moeilijk. We zitten natuurlijk in een heel andere vijver te vissen dan Ajax en PSV. Maar wil je echt die stap maken, dan zal er iets meer moeten gebeuren. Of dat kan, betwijfel ik."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›