Feyenoord geen kampioenskandidaat: ''Er is te weinig kwaliteit''

0
Feyenoord geen kampioenskandidaat: ''Er is te weinig kwaliteit''

Feyenoord is de laatste tijd veel bezig met spelers langer aan de club binden en nieuwe spelers halen. Desondanks zijn ze geen kampioenskandidaat voor komend seizoen volgens Valentijn Driessen.

"In feite hebben ze gewoon alles verlengd wat mogelijk was. Dan hebben ze Mark Diemers binnen gehaald, maar hij komt van Fortuna af dus moet je je maar afvragen hoe zich dat verder ontwikkeld. Ik denk dat daar ook gewoon kwaliteit spelers bij moeten", zegt Driessen.

Daarnaast is Christian Conteh aangetrokken. "Hij komt van Sankt Pauli af, dat is de tweede Bundesliga. Gaat hij hier de Eredivisie op zijn kop zetten? Ik geloof daar niet zo in", vervolgt hij in de podcast van De Telegraaf. "Ik denk dat hij meer voor de lange termijn is, net zoals met Bozenik."

"Ik denk dat je ook kwaliteit spelers moet halen. Je moet beter worden, geen genoegen nemen met wat je had", stelt de journalist. "Botteghin gaat dan weg. Als hij speelde, was er veel kritiek maar hij deed het de laatste tijd wel aardig. Hij is ook een goede jongen voor de groep. Er is te weinig kwaliteit."

Wie is dan wel een kampioenskandidaat? "Dan denk ik aan AZ. Als iedereen bij de club blijft, dan denk ik dan zij de kampioenskandidaat zijn. En Ajax, want als daar spelers weggaan, gaan zij sowieso spelers halen", besluit Driessen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›