Vertrouwen in Diemers: ''Ik denk dat hij dit elftal iets kan brengen''

0
Vertrouwen in Diemers: ''Ik denk dat hij dit elftal iets kan brengen''

Hans Kraay jr. is overtuigd van de kwaliteiten van Mark Diemers. De analist van FOX Sports is echter wel nieuwsgierig in welke rol de middenvelder gebruikt zal worden bij zijn nieuwe werkgever Feyenoord.

"Heel veel mensen zijn sceptisch, maar hij rendeert het best met zeven mensen in zijn rug. Als hij aan de bal is, gebeurt er iets anders dan bij negen van de andere spelers. Alleen Steven Berghuis kan wat hij kan", zo begint Kraay jr. bij Voetbalpraat van FOX Sports.

"Maar als hij op de positie van Orkun Kökcü of Jens Toornstra gaat spelen, heeft hij maar vijf spelers in zijn rug. Of je moet hem op links net zoveel ruimte geven als Berghuis aan de rechterkant", vervolgt de oud-voetballer.

Mario Been denkt dat Diemers ook op de flanken kan spelen. "Ze hebben nog geen linksbuiten. Daar zou Diemers ook kunnen spelen, ik vind hem een uitstekend speler en denk dat hij het bij Feyenoord goed kan gaan doen. Hij is een denker, creatief en kan uitvoeren, ik zie hem graag voetballen. Bij Fortuna was hij de man, hij zal zich moeten aanpassen. Maar ik denk dat hij dit elftal iets kan brengen”, zegt Been.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!