Berghuis: ''Ik heb dat jaar echt mijn mooiste jaar tot nu toe gehad''

0
Berghuis: ''Ik heb dat jaar echt mijn mooiste jaar tot nu toe gehad''

Veel Feyenoorders kijken met plezier terug naar het seizoen 2016/2017. Zo ook Steven Berghuis, die de kampioensmedaille zelfs zijn kostbaarste bezit als voetballer vindt. 

"Mijn waardevolste bezit is wel mijn kampioensmedaille. Dit is eigenlijk het hele plaatje. Van jongs af aan met voetballen begonnen en ik heb nooit durven dromen dat ik ooit kampioen van Nederland zou zijn", vertelt Berghuis aan Touzani TV. "Het team dat we hadden, de eerste landstitel na achttien jaar…"

"Alles kwam gewoon samen. Ik heb dat jaar echt mijn mooiste jaar tot nu toe gehad", aldus de aanvoerder. "We waren toen de beste van Nederland. Als ik dat nu zeg, dan krijg ik gewoon weer kippenvel. Dat wil ik eigenlijk zo snel mogelijk weer."

Het is de laatste seizoen echter niet gelukt om dat succes te herhalen. "Je bent zelf natuurlijk altijd op zoek naar beter en dat heb ik de afgelopen jaren ook geprobeerd. Het is niet gelukt om weer kampioen te worden. Maar dankzij de landstitel dwongen we ook deelname aan de Champions League af", vervolgt de 28-jarige aanvaller. "Daardoor heb ik mij het seizoen erop kunnen meten met de allerbeste voetballers. Dat is wat je wil."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›