''Het is een misverstand dat Advocaat op voorhand tegen De Wolf was''

0
''Het is een misverstand dat Advocaat op voorhand tegen De Wolf was''

Dick Advocaat was volgens Johan Derksen tegen de komst van John de Wolf naar Feyenoord. Volgens Voetbal International kloppen die berichten echter niet en is dit berust op een misverstand.

"Het is een misverstand dat Advocaat op voorhand tegen De Wolf was", zo schrijft Martijn Krabbendam. "Toen Feyenoord hem benaderde, wilde hij twee assistenten meenemen, maar de club had net als beleidspunt ingevoerd dat een nieuwe hoofdcoach slechts één rechterhand kiest en Feyenoord zelf er ook één levert."

De samenwerking tussen Advocaat en De Wolf, die onlangs verlengde bij Feyenoord verliep meteen soepel. "Sjaak Troost, destijds technisch directeur ad-interim in De Kuip, kwam met De Wolf en na een gesprek bij Advocaat thuis ging de nieuwe hoofdtrainer snel akkoord. Vervolgens verliep de samenwerking zó soepel, dat Advocaat zelf ook graag verder wil met De Wolf."

Het is vooralsnog niet bekend of Advocaat zijn contract gaat verlengen. "Door het coronavirus liggen ook de onderhandelingen met Advocaat stil, hoewel de succestrainer veel contact heeft met td Frank Arnesen. Die houdt de coach op de hoogte van alle lopende zaken, voor zover mogelijk in deze verwarrende tijd, waarin niemand weet of en wanneer er weer kan worden gevoetbald. Tegelijkertijd kan Advocaat ook niet te lang wachten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›