'Topclub Italië heeft interesse in Karsdorp; transfersom 4 miljoen' Diks openhartig: ''Ik heb een hele lastige periode gehad'' Driessen haalt uit naar Koevermans: ''Dat vond ik wel heel laag'' 'Feyenoord kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien

Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij

0
Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij

Sjaak Troost treedt per 1 maart terug in de Raad van Commissarissen van Feyenoord. Dat maakt de club via de officiële kanalen bekend. 

Troost zat eerder al in de Raad van Commissarissen, toen hij vorig jaar in juni Martin van Geel opvolgde als interim-technisch directeur. Sinds januari 2020 heeft Feyenoord met Frank Arnesen een nieuwe technisch directeur. Hierdoor kan Sjaak Troost terugkeren als lid in de Raad van Commissarissen. 

Om plaats te maken voor Sjaak Troost heeft Richard Bruens zijn zetel in de Raad van Commissarissen opgegeven. Met het toetreden van Troost zijn er nog steeds twee open plekken in de RvC. De nieuwe twee leden kunnen worden voorgedragen door de Vrienden van Feyenoord, zo laat de club via de officiële kanalen weten. 

"De Vrienden hebben aangegeven hun plekken in te willen vullen met twee ondernemers", vertelt president-commissaris Toon van Bodegom. "Dat is ook hun recht. Wij vinden het wel cruciaal dat er ook iemand met echte voetbal-know how in de RvC zit. Vandaar dat Bruens nu op eigen initiatief terug treedt, om zo toch ruimte te maken voor Sjaak Troost."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!