'Topclub Italië heeft interesse in Karsdorp; transfersom 4 miljoen' Diks openhartig: ''Ik heb een hele lastige periode gehad'' Driessen haalt uit naar Koevermans: ''Dat vond ik wel heel laag'' 'Feyenoord kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien

Video-analist Feyenoord volgt Van Bronckhorst naar China

0
Video-analist Feyenoord volgt Van Bronckhorst naar China

Yöri Bosschaart gaat Feyenoord per direct verlaten. De video-analist vertrekt naar China om de technische staf van Giovanni van Bronckhorst bij Guangzhou R&F te versterken. 

Bosschaart was video-analist van het eerste elftal van Feyenoord. Zijn vertrek wordt intern opgevangen, zo laat Feyenoord weten op de clubwebsite. Bosschaart is al jaren actief bij Feyenoord, waar hij eerst in de jeugdopleiding werkte. Sinds 2013 is hij werkzaam bij het eerste elftal. 

Bij Guangzhou R&F wordt Bosschaart herenigd met Van Bronckhorst. Voor zijn jaren bij Feyenoord is Bosschaart dankbaar. "Toen ik begon bij Feyenoord Academy, had ik nooit gedacht dat ik zoveel mooie momenten zou mogen meemaken, met als absolute uitschieter natuurlijk het kampioenschap in 2017."

"Ik ben Feyenoord dankbaar dat ze mij de mogelijkheid gunnen om dit avontuur in China aan te gaan en ben de club sowieso enorm dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen in de afgelopen jaren", sluit Bosschaart af. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!