'Topclub Italië heeft interesse in Karsdorp; transfersom 4 miljoen' Diks openhartig: ''Ik heb een hele lastige periode gehad'' Driessen haalt uit naar Koevermans: ''Dat vond ik wel heel laag'' 'Feyenoord kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien

Update: 'Slecht nieuws voor Feyenoord-aanvaller na diagnose'

0
Update: 'Slecht nieuws voor Feyenoord-aanvaller na diagnose'

Feyenoord hoopt snel duidelijkheid te krijgen rond de blessure van Luis Sinisterra. Tegen PEC Zwolle viel de aanvaller uit. Het ziet er niet goed uit, stelt trainer Dick Advocaat.

Sinisterra raakte ogenschijnlijk zwaargeblesseerd aan zijn knie. "Het ziet er niet goed uit. Ik kan niet exact zeggen wat het is. Dat weten we pas morgen (maandag, red.). De vooruitzichten zijn niet positief", laat Advocaat weten op de persconferentie. 

Feyenoord won in de slotfase van de Zwollenaren. Invaller Róbert Bozeník bezorgde Feyenoord de drie punten. "We zeiden het op de bank tegen elkaar: die gaat hem maken. Het is een beetje overdreven, maar we hoopten dat hij hem zou maken. Hij deed het", zegt Advocaat tegen FOX Sports. De oefenmeester was blij met de strijdt. "Het elftal heeft het gedaan. Ze bleven tot het einde knokken. Als hij hem dan maakt is dat geweldig voor die jongen."

Update: Sinisterra heeft naar alle waarschijnlijkheid een kruisbandblessure opgelopen, dat meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord heeft dit niet bevestigt, maar als dit klopt zijn de Rotterdammers de buitenspeler de rest van het seizoen kwijt.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!