'Topclub Italië heeft interesse in Karsdorp; transfersom 4 miljoen' Diks openhartig: ''Ik heb een hele lastige periode gehad'' Driessen haalt uit naar Koevermans: ''Dat vond ik wel heel laag'' 'Feyenoord kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien

Berghuis ziet mentaliteit en spirit in de ploeg: ''Heb me wel vermaakt, ja''

0
Berghuis ziet mentaliteit en spirit in de ploeg: ''Heb me wel vermaakt, ja''

Feyenoord pakte in de slotfase de volle buit in Zwolle. Steven Berghuis, goed voor twee goals, stond tevreden voor de camera van FOX Sports. "Ik heb me wel vermaakt, ja."

De bezoekers stonden een tijdje tegen een 2-0 achterstand aan te kijken. "We waren slordig en bij 2-0 weet je dat het heel moeilijk wordt om terug te komen. Gelukkig maakten we voor rust nog 2-1, die was heel belangrijk."

Ook na de nieuwe achterstand (3-2) bleef Feyenoord zoeken naar de volle buit. Het is veelzeggend over de status van het team, zegt de aanvoerder. "Met de mentaliteit en spirit in deze ploeg zit het wel goed. We hebben veerkracht getoond. Maar we hebben ook kwaliteit. Kijk naar Robert Bozeník. Hij bracht energie in de ploeg. Heel mooi voor hem dat hij de winnende maakte."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!