Van Polen over Feyenoord: ''Ze vinden het lastig om hier te voetballen''

0
Van Polen over Feyenoord: ''Ze vinden het lastig om hier te voetballen''

Na een overwinning in de beker wacht voor Feyenoord PEC Zwolle. De tegenstanders zijn nog ongeslagen in 2020, een lastige klus dus. Zo blijkt ook uit de wedstrijden uit het verleden.

"Het waren wel vaak wedstrijden die wij wonnen, of in ieder geval met een resultaat voor ons", weet Bram van Polen. "Ik heb wel een goed gevoel weer en denk dat het ook wel gaat leven, ook bij het publiek. Ik heb er zin en vertrouwen in."

"Ik heb het idee dat Feyenoord het ook wel lastig vindt om hier te voetballen, ik weet niet waarom dat is", vervolgt de aanvoerder bij PEC Zwolle TV. "Het is niet dat Feyenoord iets extra's oproept, maar tegen een top-drie ploeg is er altijd net iets meer aandacht dus kunnen jongens zich net iets meer in de kijker spelen, ben je de underdog en gaat het publiek er net iets meer achter staan. Dat brengt altijd wel iets te weeg."

"We hebben het zelfvertrouwen nu. We hebben vier goede wedstrijden gespeeld. Waarom niet?", gaat keeper Michael Zetterer verder. "We hebben in de videobeelden gezien dat we kansen hebben om te scoren via de counter."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 24 October 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›