'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

Lovende woorden voor Berghuis: ''Ongelooflijk, ik vind hem zo goed''

0
Lovende woorden voor Berghuis: ''Ongelooflijk, ik vind hem zo goed''

Steven Berghuis heeft donderdagavond een sterke indruk gemaakt in het treffen met SC Heerenveen. Wim Kieft heeft genoten van het optreden van de Feyenoord-aanvaller in het Abe Lenstra Stadion.

"Ze begonnen echt geweldig, Feyenoord", zegt Kieft aan tafel bij Veronica Inside. "Ik vind die Berghuis echt ongelooflijk. Ballen over veertig meter, uit stand. De één na de ander. Het is kwaliteit, maar het is ook vertrouwen natuurlijk. Ongelooflijk, ik vind hem zo goed."

Nicolai Jorgensen speelde een minder sterke wedstrijd. "Je bent wel spits. Je moet er altijd vanuit gaan dat als je bij de zestien meter bent, dat je oplet. Hij heeft een beetje een slappe houding", aldus Kieft. "Nu kan het zijn dat hij met de situatie van Carlo de Leeuw zat. Maar ik zie hem iedere week zo spelen. Ik heb het idee dat hij power mist. Hij scoort ook weinig. Het valt mij niet mee."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›