'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

''Een aankoop of iemand die gehuurd is, maakt hem gewoon niet uit''

0
''Een aankoop of iemand die gehuurd is, maakt hem gewoon niet uit''

Feyenoord versterkte zich in de winterstop met Oghuzan Ozyakup. De Turkse middenvelder moest tegen SC Heerenveen echter op de bank beginnen en dit leverde geen problemen op. Dick Advocaat verdiend hiervoor de credits, aldus Valentijn Driessen.

"Dat zou een probleem kunnen worden als Advocaat niet de trainer was geweest van Feyenoord. Bij Advocaat is er geen probleem, want hij is recht door zee. Hij is eerlijk naar de spelers en is keihard. Die laat bepaalde jongens gewoon op de bank. Hij zegt: deze jongens hebben mij nu vijftien wedstrijden aan punten geholpen. Waarom zou ik die jongens dan vervangen? Daar begin ik gewoon niet aan", aldus Driessen bij De Telegraaf.

Volgens Driessen is duidelijkheid erg belangrijk. "Een aankoop of iemand die gehuurd is, dat maakt hem gewoon niet uit. Ze deden het gisteren weer voor hem. Die samenhorigheid van die elf is echt groot. Die jongens willen ook wat voor Dick doen omdat ze zien dat hij eerlijk is. Op het moment dat het goed draait blijven die jongens gewoon op de bank zitten. Als die jongens gaan muiten dan is Dick ook de eerste om 'wegwezen' te zeggen. Dan kom je op de tribune terecht."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›