'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

PEC Zwolle klaar voor Feyenoord: ''Zit misschien wel meer in het vat''

0
PEC Zwolle klaar voor Feyenoord: ''Zit misschien wel meer in het vat''

Feyenoord neemt het zondag op tegen het in 2020 nog ongeslagen PEC Zwolle. Trainer John Stegeman heeft mede daardoor vertrouwen voor het duel met de Rotterdammers.

"Het glas is halfvol of het glas is halfleeg. Bij mij is het eerste het geval. Het hoeft niet altijd mooi. In de fase waarin wij zitten, is verliezen geen optie. We moeten punten schrapen", maakt De Stentor op uit de mond van Stegeman. "Het liefst boek ik resultaten op de meest geweldige manier, maar dat zit er niet altijd in. Zeker niet in dit systeem. Dit is het pad dat we moeten bewandelen."

Ondanks de bloedvorm van Feyenoord gelooft Stegeman in een stunt. "Als je naar de bookmaker gaat, vul je een 2'tje in. Feyenoord is al een tijd lang ongeslagen. Ik ben blij met een gelijkspel, maar er zit misschien wel meer in het vat", aldus Stegeman. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›