''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

''Feyenoord is helemaal terug sinds Dick Advocaat daar trainer is''

( 0 reacties)
''Feyenoord is helemaal terug sinds Dick Advocaat daar trainer is''

Heracles Almelo wacht nog op de eerste zege van 2020. Dit weekend staat het duel met Feyenoord op het programma, waarna een wedstrijd tegen Willem II volgt.

"Die twee duels kunnen we verliezen, maar het gaat erom hoe we verliezen. We willen de duels gebruiken om terug naar de basis te gaan. Geen druk, maar weer als een team aan het werk. Als het minder gaat dan wil iedereen zichzelf helpen, maar we zijn een team", aldus Heracles-trainer Frank Wormuth tegenover TC Tubantia.

Wormuth verwacht geen makkelijke wedstrijd tegen de Rotterdammers. "Als iemand denkt dat we van Feyenoord winnen: die snapt het niet. Feyenoord is helemaal terug sinds Dick Advocaat daar trainer is."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›