Directie Feyenoord bevestigt: Vermeer vertrekt naar Amerika

0
Directie Feyenoord bevestigt: Vermeer vertrekt naar Amerika

Kenneth Vermeer staat op het punt om Feyenoord te verlaten. De 34-jarige doelman gaat zijn carrière vervolgen bij Los Angeles FC. Dat bevestigt directeur Danny Koevermans op de nieuwjaarsreceptie van Feyenoord.

"Dat is nagenoeg rond. Er is een zeer reële kans dat Kenneth Vermeer na de winterstop niet meer bij ons keept", begint Koevermans. "Kenneth heeft hier zeker z'n sporen verdiend. Hij heeft een Amerikaanse vrouw. Als er een mogelijkheid komt die goed is voor hem en voor de club, dan werken we daar graag aan mee."

Of Kenneth Vermeer de enige Feyenoord-speler is die deze winter vertrekt, weet Koevermans niet. "Dat is moeilijk om in te schatten", stelt hij. "De transferperiode duurt nog tweeënhalve week. Er zal best nog het een en ander gebeuren, maar er is nu nog niets concreet. Ik kan niet meer geheimpjes verklappen."

Wel wil Feyenoord zich de komende weken nog versterken. "We zouden er best nog een tweede spits bij willen hebben, achter Nicolai Jörgensen", aldus Koevermans. "We zullen heel creatief moeten zijn. Dan zullen er spelers verhuurd moeten worden of weg moeten gaan. Met het vertrek van Vermeer zou dat al ruimte geven, als dat helemaal definitief is."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›