Feyenoord is zoekende: ''De aanwinsten zijn nog niet binnen''

0
Feyenoord is zoekende: ''De aanwinsten zijn nog niet binnen''

Feyenoord ging zaterdag met 4-2 onderuit tegen Borussia Dortmund op  het winterse trainingskamp. Clubwatcher Sinclair Bischop verwacht wel dat de trainer wat kritiekpuntjes heeft.

"Het meest ideale was geweest als Feyenoord de twee gewenste aanwinsten al binnen had. Die zijn nog niet binnen", vertelt Bischop bij RTV Rijnmond. "Stel dat die deze week nog zouden komen, dan kan je er niet vanuit gaan dat ze er ook gelijk staan. Dat was wel een smetje. Advocaat had graag met de ideale ploeg gespeeld."

Feyenoord is nog altijd op zoek naar een nieuwe spits. "Die moet er nog echt bijkomen. Je zag het ook aan dit trainingskamp: Nicolai Jørgensen had het moeilijk. Zowel tegen Hoffenheim als Dortmund zag je dat hij moeite met zichzelf had. Dat hij vaak ongelukkig was en ruzie met de bal had. Hij is nog steeds ook de enige spits. Dus er moét echt een spits bij", aldus de journalist, die vermoedt dat concurrentie Jørgensen goed zal doen.

"Nu speelt hij altijd, zelfs als hij niet wil spelen. Maar als er een concurrent is, dan zal hij zich weer willen bewijzen", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!