Van der Heijden genoemd: ''Die zou dat bij FC Utrecht kunnen'' FOTO | Fer krijgt nieuw rugnummer bij Feyenoord 'Toch nog geen Bozenik vandaag, overgang uitgesteld' Fer: ''We weten dat we beter kunnen presteren en voetballen'' Tapia afwezig tegen Heracles; Twee spelers zijn op weg terug

Bergwijn uit frustratie: ''Volgens mij heb je gewoon een VAR''

( 0 reacties)
Bergwijn uit frustratie: ''Volgens mij heb je gewoon een VAR''

PSV wist zondag ook tegen Feyenoord niet drie punten te pakken. Steven Bergwijn, aanvaller van de club uit de Lichtstad, snapt niet dat Feyenoord tot twee keer toe een strafschop kreeg.

"We begonnen aardig. Maar dan krijg je een goal tegen en vlak voor rust nog die penalty, dan wordt het lastig. We hebben er negentig minuten alles aan gedaan, we kunnen onszelf niets verwijten. Als je zo speelt, moet je gewoon koste wat kost die goal niet tegen krijgen. Dat gebeurde nu wel", begint Bergwijn tegenover het Eindhovens Dagblad.

Bergwijn wilde niet teveel ingaan op het optreden van Bas Nijhuis. "Je weet dat hij altijd door laat spelen", vervolgt Bergwijn, die zag hij Feyenoord twee strafschoppen kreeg. "Volgens mij heb je ook een VAR, maar hij ging volgens mij niet eens kijken. Dat begrijp ik ook niet. Ik wil er niet te veel woorden aan vuil maken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!