Van der Heijden genoemd: ''Die zou dat bij FC Utrecht kunnen'' FOTO | Fer krijgt nieuw rugnummer bij Feyenoord 'Toch nog geen Bozenik vandaag, overgang uitgesteld' Fer: ''We weten dat we beter kunnen presteren en voetballen'' Tapia afwezig tegen Heracles; Twee spelers zijn op weg terug

Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in''

( 0 reacties)
Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in''

Feyenoord won zondag mede door twee benutte strafschoppen met 3-1 van PSV. Scheidsrechter Bas Nijhuis zegt dat hij nog altijd achter de bekritiseerde strafschop staat, die hij gaf na een handsbal van Nick Viergever.

"Dat is een mening, maar ik moet daar wel het bewijs voor hebben. Met deze beelden kan dat niet", zegt Nijhuis tegen FOX Sports. "Je weet dat spelers komen protesteren. Als het echt een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in. Dan moet je niet zeiken, maar gewoon doorvoetballen."

Nijhuis vindt dat de PSV-spelers naar zichzelf moeten kijken. "Het is altijd mooi als je bij een nederlaag het 'cruciale moment' aan de scheidsrechter voorlegt. Het was de 3-0, waar hebben we het over? Het is een belangrijk moment, maar ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer, dan praten we verder. Dat is niet gebeurd. We kunnen wel naar de scheidsrechter wijzen, maar hoe het spel vandaag is gespeeld zegt genoeg. We moeten niet bij de scheidsrechter zijn, maar bij de spelers."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!