''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

''Dit is het beste wat we kunnen bieden naast de top-drie hè?''

( 0 reacties)
''Dit is het beste wat we kunnen bieden naast de top-drie hè?''

Kenneth Perez is niet te spreken over de wedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord. De oud-voetballer heeft met verbazing gekeken naar de wedstrijd tussen de subtoppers.

"Hij was veruit de beste speler op het veld, want het was abominabel slecht", opende de Deen zijn analyse in Dit was het Weekend op FOX Sports. "Die eerste helft was niet om door te komen, het werkte op je lachspieren. Zo veel dingen die fout gingen..."

"Het is 12.15, je hebt met Ajax, AZ en PSV de top-drie al gehad. Dan denk je: dit is wat daar meteen na komt", aldus Perez. "Dit is het beste wat we kunnen bieden naast de top-drie hè? Niet een amateurwedstrijd. Dan valt dit wel echt heel erg tegen. Heel af en toe was er wel een mooie bal, maar overall..."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›