Van der Heijden: ''Ik denk dat hij tegen elkaar weg gestreept heeft''

0
Van der Heijden: ''Ik denk dat hij tegen elkaar weg gestreept heeft''

"Ik moet zeggen dat ik er wel van genoten heb", aldus Jan-Arie van der Heijden over zijn terugkeer in de basis in de Kuip. "Zonde dat we niet de hele Kuip blij hebben gemaakt met de drie punten."

"Ik denk dat we slordig waren in de eindpass, of in ieder geval rondom de zestien, waardoor we niet tot hele grote kansen kwamen. We kwamen daar wel, maar dan stokte het vaak en kwamen zij er een paar keer heel gevaarlijk uit, zeker in de tweede helft. Dus al met al was het terecht", aldus Van der Heijden bij FOX Sports over het gelijke spel tegen Young Boys.

Na een blessure van Edgar Ie wisten de Zwitsers op gelijke hoogte te komen. "Kenneth (Vermeer, red.) kwam op het goede moment uit, toen die jongen net naar de bal keek. Ik liep door, maar zag Kenneth komen dus remde af. Ik kon die bal nog blokken, maar uiteindelijk scoorden ze toch", blikt de verdediger terug. "Daar baal ik van."

Van der Heijden kwam nog goed weg, hij had zomaar met rood van het veld gestuurd kunnen worden. "Ik hoorde van een aantal mensen dat ik dicht tegen rood aan zat. Het was een mannelijke pot voetbal natuurlijk met veel gele kaarten. Volgens mij hadden zij ook nog een momentje waar je een tweede gele kaart had kunnen geven, dus ik denk dat hij het tegen elkaar weg streept", zegt hij. "Soms heb je een beetje geluk nodig."

"We hebben nog twee wedstrijden, zes punten. Het is een beetje cliché, maar laten we eerst proberen om thuis van de Rangers te winnen. Dan zullen we zien hoe we er voor staan en wie weet kan het dan nog", besluit de centrale verdediger van Feyenoord.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›