Van der Heijden: ''Ik denk dat hij tegen elkaar weg gestreept heeft''

"Ik moet zeggen dat ik er wel van genoten heb", aldus Jan-Arie van der Heijden over zijn terugkeer in de basis in de Kuip. "Zonde dat we niet de hele Kuip blij hebben gemaakt met de drie punten."

"Ik denk dat we slordig waren in de eindpass, of in ieder geval rondom de zestien, waardoor we niet tot hele grote kansen kwamen. We kwamen daar wel, maar dan stokte het vaak en kwamen zij er een paar keer heel gevaarlijk uit, zeker in de tweede helft. Dus al met al was het terecht", aldus Van der Heijden bij FOX Sports over het gelijke spel tegen Young Boys.

Na een blessure van Edgar Ie wisten de Zwitsers op gelijke hoogte te komen. "Kenneth (Vermeer, red.) kwam op het goede moment uit, toen die jongen net naar de bal keek. Ik liep door, maar zag Kenneth komen dus remde af. Ik kon die bal nog blokken, maar uiteindelijk scoorden ze toch", blikt de verdediger terug. "Daar baal ik van."

Van der Heijden kwam nog goed weg, hij had zomaar met rood van het veld gestuurd kunnen worden. "Ik hoorde van een aantal mensen dat ik dicht tegen rood aan zat. Het was een mannelijke pot voetbal natuurlijk met veel gele kaarten. Volgens mij hadden zij ook nog een momentje waar je een tweede gele kaart had kunnen geven, dus ik denk dat hij het tegen elkaar weg streept", zegt hij. "Soms heb je een beetje geluk nodig."

"We hebben nog twee wedstrijden, zes punten. Het is een beetje cliché, maar laten we eerst proberen om thuis van de Rangers te winnen. Dan zullen we zien hoe we er voor staan en wie weet kan het dan nog", besluit de centrale verdediger van Feyenoord.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do
25/04
Go Ahead Eagles
21:00
Feyenoord
zo
5/05
Feyenoord
20:00
PEC Zwolle
zo
12/05
NEC
14:30
Feyenoord
zo
19/05
Feyenoord
14:30
Excelsior
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand