Feyenoord stelt financieel directeur aan: ''Grote stappen zetten'' OFFICIEEL | Arnesen naar Feyenoord: ''Blik op het cv zegt genoeg'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' KNVB maakt arbiter voor duel tussen FC Groningen en Feyenoord bekend 'Alavés wil af van Guidetti, Feyenoord weet afkoopprijs'

Krabbendam: ''Ze moeten gewoon winnen van Rangers en Porto"

( 0 reacties)
Krabbendam: ''Ze moeten gewoon winnen van Rangers en Porto"

Door het gelijke spel van Feyenoord tegen Young Boys staan de Rotterdammers drie punten achter de Zwiterse ploeg en Rangers. Overwintering in Europa lijkt erg lastig te worden met nog een uitduel in Portugal en een thuisduel tegen Rangers.

"Het wordt lastiger, maar ik wil het nog geen wonder noemen", aldus Martijn Krabbendam tegenover Voetbal International. "Eigenlijk moeten ze 'gewoon' winnen van Rangers en Porto, en dan zou het voor elkaar moeten zijn. Maar als je Feyenoord hebt zien spelen, dan wordt het zeker moeilijk."

"Het is 1-1. Feyenoord schiet er op het eerste gezicht niet veel mee op, maar ze hebben niet verloren, zo kijkt Advocaat natuurlijk ook", vervolgt de Feyenoord-watcher. "Ze hebben kansen gecreëerd, maar toch ook weer een probleem er bij met Ie die uitvalt met een hamstring blessure. Wat dat betreft is er ook niet veel veranderd, want spelers vallen om en anderen moeten spelen. Dus daar is ook geen consequentie te vinden in dit Feyenoord."

Met de aanstelling van Dick Advocaat zal Feyenoord een verandering moeten doorgaan. "Er zit meer in de benadering en in de manier van werken dan dat je meteen droomvoetbal ziet, dat kan natuurlijk ook niet. Je kan een koe niet leren pianospelen", stelt Krabbendam. "Je moet wel echt werken aan die ploeg om dingen echt proberen te veranderen. Daarmee hoop je de ploeg meer de juiste kant op te krijgen."

<iframe width="400" height="100%" src="https://www.youtube.com/embed/yN9sFXvGKcw" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›