Berghuis niet tevreden met gelijkspel: ''Je roept het over jezelf af''

0
Berghuis niet tevreden met gelijkspel: ''Je roept het over jezelf af''

Steven Berghuis was belangrijk voor Feyenoord met een doelpunt in de eerste helft. De aanvaller scoorde vanaf de stip, maar het was uiteindelijk niet genoeg voor de overwinning.

De ploeg van Dick Advocaat kwam niet goed uit de kleedkamer en speelde uiteindelijk gelijk. Feyenoord kon na de 1-0 niet doordrukken. ''De eerste helft hebben we een paar goede mogelijkheden gehad om een doelpunt te maken. De tweede helft zijn we slordig en komen we niet van onze eigen helft af en dan roep je het over jezelf af'', vertelt hij tegenover FOX Sports.

''Ik ben aanvaller en van mij worden goals en assists verwacht. Je probeert creatief te zijn met de backs die eroverheen komen. Dat zag er een paar keer goed uit, maar het was slordig,'' vertelt Berghuis over het spel van zijn ploeg. Het gelijke spel zorgde ervoor dat Feyenoord derde staat in de poule en het wordt niet makkelijk om te overwinteren. ''Een gelijkspel was voor ons beter geweest'', doelt Berghuis op de wedstrijd tussen Rangers en Porto, maar dat duel werd gewonnen door de Schotten.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›