'Koeman zet Vermeer en Berghuis op de bank tegen Noord-Ierland'

0
'Koeman zet Vermeer en Berghuis op de bank tegen Noord-Ierland'

Nederland neemt het vanavond op tegen Noord-Ierland en dat is een cruciaal duel. Beide landen strijden om een ticket voor het Europese kampioenschap en er moet dus gewonnen worden.

Ronald Koeman heeft veel spelers die in vorm zijn en binnen de selectie zijn er voor spelers die elkaar weinig ontlopen. Desondanks lijkt de trainer vast te houden aan zijn vaste formatie. ''Ik ben ook een gevoelsmens in wat ik zie. De vraag is altijd: wanneer laat je iets los wat goed is en vastigheid biedt?'', vraagt hij zichzelf hardop in het Algemeen Dagblad.''

''Als je mij analyseert als trainer, wil ik ook altijd opties hebben vanaf de bank om iets te veranderen en te verbeteren in een wedstrijd. Beste voorbeeld is Luuk de Jong. Als ik met hem start, kan ik zijn kwaliteit als breekijzer niet meer inbrengen'', aldus de trainer, die voorlopig weinig lijkt te veranderen aan zijn vaste elftal. 

Verwachte opstelling Oranje: Cillessen; Blind, Van Dijk, De Ligt, Veltman; De Jong, Wijnaldum, De Roon; Babel, Memphis, Promes.  

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›