Kritiek op Berghuis: ''Zou Koeman nog getwijfeld hebben?''

0
Kritiek op Berghuis: ''Zou Koeman nog getwijfeld hebben?''

Steven Berghuis maakte gisteren geen goede indruk op Willem van Hanegem. De columnist zag de aanvaller delen in de malaise van Feyenoord, dat met 4-2 verloor van Fortuna Sittard.

''Steven Berghuis is in potentie de beste speler, maar tegen Fortuna was hij wel heel erg slecht. Het schijnt tegenwoordig verboden te zijn om te wijzen naar de instelling, want als er iets fout gaat zou het altijd iets voetbalinhoudelijks moeten zijn waar het aan schort. Nou, in Sittard was het dan allebei. Berghuis had het erover dat ze ‘allemaal echt wel wilden’. Maar ik heb het niet gezien'', schrijft hij in het Algemeen Dagblad.

De oud-speler wordt een beetje moe van de voetballers. ''Laat de spelers van Feyenoord ook eens stoppen met dat gelul over dat ze ‘graag belangrijk willen zijn voor de ploeg’. Laat ze als team gaan opereren zoals dat tegen FC Porto het geval was. Maar nu ook eens buiten de Kuip. Ja, ook Berghuis. Zou Koeman nog hebben getwijfeld gisteren: toch liever Calvin Stengs dan deze Berghuis bij Oranje?''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›