''Walking football is vergeleken met dit zelfs sneller''

0
''Walking football is vergeleken met dit zelfs sneller''

Jan Everse had de wanprestatie van Feyenoord in Emmen wel verwacht. De analist van RTV Rijnmond ziet de Rotterdammers al wekenlang kwakkelen met zondagmiddag als dieptepunt.

In Emmen werd het uiteindelijk 3-3. "Het was heel slecht. Als je Feyenoord volgt, dan schrik je niet meer, maar wat ik vanmiddag heb gezien, sloeg werkelijk alles", aldus Everse. "Verleden week schreef Willem van Hanegem in zijn column over walking football. Nou, dat was het ook. Walking football is vergeleken met dit zelfs sneller."

Renato Tapia viel door de mand volgens de voormalig trainer van onder meer FC Dordrecht en PEC Zwolle. "Als je Tapia slow motion draait, dan staat hij gewoon stil. (...) Als je naar hem kijkt, dan word ik al moe."

"Als twee of drie spelers denken dat het een gelopen koers is, krijgt FC Emmen na de aansluitingstreffer weer pep. Feyenoord kan dan niet meer omschakelen om te gaan bewegen. (...) Ik hoop voor Jaap Stam dat dit een incident is geweest, maar ik ben bang van niet", besluit Everse.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›