Feyenoord geeft voorsprong uit handen: ''Verhaal van een langere periode''

0
Feyenoord geeft voorsprong uit handen: ''Verhaal van een langere periode''

Na afloop van de remise tegen FC Emmen (3-3) was de sfeer in de kleedkamer van Feyenoord allesbehalve gezellig. Jens Toornstra is diep teleurgesteld.

"De sfeer in de kleedkamer was een beetje down, maar dat is logisch. Er vallen harde woorden. Dit mag nooit gebeuren. Zeker niet na het eerste kwartier waarin je Emmen ondersteboven speelt. Dan moet je doordrukken en de derde goal maken. Dat laat je na en daardoor geef je ze hoop. Dat moet er heel snel uit bij ons, want zo krijg je het bij iedere tegenstander lastig", aldus de invaller, en tevens doelpuntenmaker, in gesprek met RTV Rijnmond.

Feyenoord begon aardig en kwam op 2-0, maar gaf die voorsprong uiteindelijk uit handen. "Dat is het verhaal van een langere periode. Ik zeg ook iedere keer dat het er heel snel uit moet, maar dan moeten we dat wel gaan doen."

Toornstra zorgde in de blessuretijd dat Feyenoord nog een puntje pakte uit Emmen. "Los van de teleurstelling en het resultaat is zo'n doelpuntje van mij wel goed, maar ik had hier liever gestaan zonder te scoren en met drie punten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›