Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

'Troost snel om tafel met Tapia; Langer verblijf of winters vertrek'

( 0 reacties)
'Troost snel om tafel met Tapia; Langer verblijf of winters vertrek'

Feyenoorder Renato Tapia beleeft een vreemd seizoen. Voor de start van de competitie moest hij van technisch directeur Sjaak Troost vertrekken, maar hij is op dit moment een basisspeler. 

De controleur heeft een aflopend contract in De Kuip en de technisch manager wil niet dat de international van Peru gratis de deur uitloopt. Trainer Jaap Stam ziet in hem echter een waardige basisspeler en dat zorgt ervoor dat Troost zich heeft bedacht. Van hem hoeft de middenvelder niet per se weg, maar dan moet hij wel een nieuwe verbintenis tekenen in Rotterdam.

"Sjaak Troost, de technisch-directeur ad interim, zal met de middenvelder heel snel de besprekingen hervatten over een langer verblijf bij Feyenoord. Troost wil niet dat spelers voor wie Feyenoord een transfersom heeft moeten betalen, gratis de deur uitlopen. Dat betekende óf een verkoop in de voorbije transferperiode óf een nieuw contract in De Kuip'', schrijft De Telegraaf.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›