Berghuis geeft toe: ''Het zit in je hoofd, het zal gek zijn'' 'Feyenoord heeft geen middenvelder op de bank tegen Fortuna Sittard' 'Feyenoord mist aanvaller in restant tegen Fortuna Sittard' ''Ik denk dat Advocaat nooit een nieuw contract gaat tekenen'' 'Feyenoord ziet in voormalig Eredivisie-speler alternatief voor Özyakup'

Beloning voor Berghuis: ''Een teken dat hij op de goede weg is''

( 0 reacties)
Beloning voor Berghuis: ''Een teken dat hij op de goede weg is''

Steven Berghuis mocht dinsdagavond invallen bij het Nederlands Elftal. In het EK-kwalificatieduel met Estland kwam hij bijna dertig minuten in actie en was hij daarmee de enige Feyenoorder die deze interlandweek minuten maakte voor Oranje.

"Ik denk dat hij daar zelf heel blij mee is omdat hij er nooit een geheim van heeft gemaakt dat hij graag voor het Nederlands elftal wil spelen en hij was al een tijd niet geselecteerd", stelt Martijn Krabbendam van Voetbal International.

"De bondscoach heeft aan hem laten weten dat hij vindt dat Berghuis meer moet doen bij balverlies en die boodschap is bij hem aangekomen. Hij zat erbij en mocht ook nog eens invallen. Voor hem is het een goed teken dat hij op de goede weg is met zijn spel bij Feyenoord", besluit Krabbendam.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!