Van Hanegem: ''Ze vormen een blok aan het been van dit elftal'' VIDEO | Samenvatting: Feyenoord wint in De Kuip overtuigend van PSV 'Serieuze interesse voor Senesi; Zuid-Europese clubs op de tribune' Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt''

''Iedereen verwacht dat hij in Nederland een revelatie gaat worden''

( 0 reacties)
''Iedereen verwacht dat hij in Nederland een revelatie gaat worden''

Feyenoord heeft deze transferzomer diep in de buidel moeten tasten voor Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger heeft de Rotterdammers zeven miljoen euro gekost, maar dat ziet clubwatcher Martijn Krabbendam niet als een probleem.

"Ja, het is een dure speler, maar wat is duur? Voor Feyenoord is zeven miljoen een flink bedrag", zegt Krabbendam voor de camera van Voetbal International. "Maar het is ook wel nodig. Als je waarde wil creëren in je elftal en dat heeft Feyenoord nu niet echt."

"Als je kijkt naar het elftal dat er nu staat: een aantal huurlingen, een aantal oudere spelers. Je moet er voor zorgen dat de waarde op het veld komt", vervolgt Krabbendam. "Kökçü speelt nu onder Stam en dat is een jonge speler met heel veel potentie, die kan geld waard worden. Maar ook iemand als Senesi: die is nog jong, zit in Argentinië onder 23, zit dicht tegen het nationale elftal aan."

Krabbendam heeft veel vertrouwen in Senesi. "Als deze speler zich verder ontwikkelt in De Kuip wordt hij ook meer geld waard. Het is te hopen voor de club dat Senesi het snel oppikt en dat hij z'n belofte gaat inlossen. Wie je ook spreekt over hem, iedereen verwacht dat hij een revelatie gaat worden in de eredivisie", aldus de clubwatcher, die niet denkt dat de Argentijn nog lang op zijn debuut hoeft te wachten. "Heel De Kuip snakt ook naar hem."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›