Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij VIDEO | Samenvatting: Feyenoord pakt volle buit ondanks moeizaam begin 'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord' Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

''Het zijn grote namen, maar als je kijkt lijkt het niet op voetbal''

( 0 reacties)
''Het zijn grote namen, maar als je kijkt lijkt het niet op voetbal''

Rene van der Gijp denkt dat Feyenoord een gelukkige loting heeft gehad voor de Europa League. De analist van Veronica Inside zag hoe Feyenoord werd gekoppeld aan FC Porto, Glasgow Rangers en Young Boys.

"Ik denk dat deze clubjes van het niveau Feyenoord zijn. Het zijn grote namen. Rangers, grote naam, maar als je er naar kijkt lijkt het niet op voetbal", zegt Derksen bij Veronica Inside.

"Porto heeft een jasje uitgedaan. Dat is niet het Porto van vroeger", zegt Van der Gijp, die weinig goeds over heeft van de eerste tegenstander Glasgow Rangers. "Die zijn slecht! Die moet je niet afjagen, die geven de bal zelf weg."

Van der Gijp heeft vertrouwen in Feyenoord. "Feyenoord gaat het redden", vervolgt Van der Gijp. "Als Nicolai Jørgensen terugkomt en er een Argentijn bijkomt, dan kan je wel van Rangers winnen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›