Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij VIDEO | Samenvatting: Feyenoord pakt volle buit ondanks moeizaam begin 'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord' Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

Vermeer ziet kansen: ''Elk geval onze thuiswedstrijden winnen''

( 0 reacties)
Vermeer ziet kansen: ''Elk geval onze thuiswedstrijden winnen''

Feyenoord speelt in de groepsfase van de Champions League onder meer tegen. Kenneth Vermeer denkt dat vooral Young Boys BSC sterker is dan men in Nederland denkt.

"Ik heb ze vorig jaar in de Champions League zien spelen en toen hebben ze gewonnen van Juventus en Manchester United lastig gemaakt. Toch zie ik zeker mogelijkheden voor ons, begint Vermeer op de website van Feyenoord.

"We moeten in elk geval proberen onze thuiswedstrijden te winnen en uit pakken wat we pakken kunnen. We zijn in het toernooi aan het groeien, die lijn willen we in de groepsfase doortrekken",vervolgt Vermeer, die het belang van zondag kent. "Het is tijd voor onze eerste overwinning in de competitie."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›