Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij VIDEO | Samenvatting: Feyenoord pakt volle buit ondanks moeizaam begin 'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord' Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

Tevreden Ié: ''Ik wil het publiek bedanken, zij waren fantastisch''

( 0 reacties)
Tevreden Ié: ''Ik wil het publiek bedanken, zij waren fantastisch''

Edgar Miguel Ié is nog maar even bij Feyenoord, maar nu al is het publiek een grote fan van hem. Na zijn invalbeurt zondag tegen FC Utrecht, mocht hij gisteravond zijn basisdebuut maken tegen Hapoel Beer Sheva.

“Natuurlijk ben ik erg blij en wil ik het publiek bedanken, zij waren fantastisch tot het einde van de wedstrijd“, vertelt de Portugees aan RTV Rijnmond.

Het publiek begon zelfs zijn naam te scanderen, al blijft Ié daar heel nuchter onder. “Voor de aanpassing is ondersteuning zoals deze altijd heel erg goed. De mensen zijn ook gewoon heel blij met dit goede resultaat in eigen huis. Dat moeten wij nu een goed vervolg geven.”

“Feyenoord zet nu in op mij en geeft mij daarmee ook vertrouwen. Ik krijg de gelegenheid om mijzelf te laten zien bij Feyenoord, al twee keer. Het is een mooie kans om mijn waarde te tonen.”

Naast het publiek zijn ook medespelers Kenneth Vermeer en Rick Karsdorp blij met hem. “Het is een goede en rustige jongen, maar als je hem op het veld ziet dan is het een beest. Hij maakt geen grappen, hij is snel, hij blokt, hij verdedigt goed. Hij is echt een aanwinst voor het team”, aldus Vermeer.

“Hij is een hele goede voetballer", begint Karsdorp. "Het enige probleem is dat hij alleen Portugees spreekt, en heel weinig of helemaal niemand in de selectie spreekt Portugees. Als hij zijn taken uitvoert en speelt zoals vandaag, dan hoeft hij van mij ook geen Engels of Nederlands te leren.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›