''Heb al eens eerder een feestje van Feyenoord verpest''

0
''Heb al eens eerder een feestje van Feyenoord verpest''

Wil Feyenoord zich plaatsen, dan moeten zij eerst Hapoel Beer Sheva verslaan. Daar komen ze een bekende tegen die nog wel een Feyenoord feestje wil verpesten.

Hapoel Beer Sheva plaatste zich voor de Play Offs door Norrköping te verslaan. "Het was vorige week nog heel even billenknijpen", biecht hij op bij Voetbal International. Gelukkig maakten we het af met de 3-1 en mogen we om een plek in de poulefase spelen. Vorig jaar was Hapoel er niet bij, de jaren daarvoor wel. Ze vinden eigenlijk dat ze daar ook horen. Er is ze veel aan gelegen het weer voor elkaar te krijgen."

Hij verpeste al een Feyenoord feestje door een goal in de kampioenswedstrijd, nu kijkt hij uit naar deze wedstrijd en wilt hij dat graag herhalen. "Sowieso omdat het een finale is. Een alles-of-niets-ontmoeting. Dat zijn de wedstrijden waar het om gaat. En dan ook nog in De Kuip. Ik heb ze al verteld hier dat dat heel mooi is. Hier wil je als voetballer spelen. Ik heb al eens eerder een feestje van Feyenoord verpest hè. Dat wil ik graag nog een keertje doen."

Niet alleen de Nederlander kijkt uit naar de wedstrijd. "Feyenoord was de beloning die lonkte. Het is een grote naam hier, vergis je niet. De mensen kennen de historie van de club, spreken vol bewondering over Feyenoord."

"Ook nu hebben ze gewoon een goede ploeg, ook al hebben ze een moeilijke start. Wij zullen ze het respect geven dat ze verdienen, we zullen de underdog zijn, maar we zullen ze ook aanpakken. Het is wel een finale natuurlijk, het zal een harde wedstrijd worden, een echt gevecht denk ik."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!