Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij VIDEO | Samenvatting: Feyenoord pakt volle buit ondanks moeizaam begin 'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord' Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

Zorgen bij Van Hanegem: ''Eens kijken hoelang dat goed gaat in de Kuip''

( 0 reacties)
Zorgen bij Van Hanegem: ''Eens kijken hoelang dat goed gaat in de Kuip''

Willem van Hanegem zag Feyenoord gisteren gelijk spelen tegen FC Utrecht. In zijn column voor het Algemeen Dagblad is hij niet heel positief over de ontwikkelingen in Rotterdam.

"Het zou mij niets verbazen als de beleidsbepalers in de Kuip vandaag concluderen dat Feyenoord deze competitie nog niet eenmaal heeft heeft verloren. In Rotterdam blonken ze de laatste jaren immers niet uit in een kritische benadering van de stand van zaken en ik vraag me af of er met de nieuwe mensen aan het roer echt iets is veranderd'', begint de oud-speler van Feyenoord.

''Technisch directeur Sjaak Troost vertelde deze week nog maar eens dat hij dik tevreden is met de selectie, zeker als de geblesseerde spelers er straks weer bij zijn. Sjaak praat ook lekker veel met Dirk Kuyt en slurpt af en toe heerlijk een bakje koffie leeg met Robin van Persie aan de andere kant van de tafel. Nou, gelukkig maar, denk ik dan, als dat de redding is.''

De oud-voetballer vindt dat Kuyt te veel macht krijgt binnen de club. ''Kuyt is trainer van het hoogste jeugdelftal, niet meer en niet minder. Ondertussen bepaalt hij wel al het beleid in Rotterdam. Dat krijgt altijd gevolgen. Jaap Stam zal als nieuwe trainer vooral zijn eigen koers willen varen." De Rotterdammers wilden inzetten op eigen jeugd, maar dat lijkt niet de koers te zijn van Stam. "Gisteren stond er maar één zelf opgeleide speler in de beginopstelling. Eens kijken hoelang dat goed gaat in de Kuip."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›