Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij VIDEO | Samenvatting: Feyenoord pakt volle buit ondanks moeizaam begin 'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord' Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

Tip voor Feyenoord: ''Op dit moment absoluut de beste Feyenoorder''

( 0 reacties)
Tip voor Feyenoord: ''Op dit moment absoluut de beste Feyenoorder''

Renato Tapia mocht vertrekken bij Feyenoord, maar heeft zich al snel na zijn terugkeer opgewerkt tot basisspeler. Volgens Mario Been is hij momenteel zelfs de beste speler aan Rotterdamse zijde.

"Zo opportunistisch is het voetbal natuurlijk: misschien zou je moeten proberen om dat contract open te breken en hem een jaartje of twee bij te laten tekenen. Want in mijn optiek is hij op dit moment absoluut de beste Feyenoorder", begint Been bij FOX Sports.

Been is verder niet onder de indruk van de selectie van Feyenoord. "Ik zag spelers bij FC Utrecht lopen, die bij Feyenoord niet zouden misstaan. Dus dat is een slechte zaak", oordeelt de oud-trainer. "Bij Feyenoord horen dusdanige spelers te lopen die in De Kuip thuishoren. En dat is momenteel niet het geval."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›