Kritiek op Bozenik: ''Zodra je hem ballen geeft, dan is het minder'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk'' Berghuis emotioneel: ''Het doet pijn omdat je ook zijn pijn voelt'' Bijlow over strafschop: ''Hij zei zelf ook dat het geen penalty was'' Berghuis na krappe overwinning: ''Heeft er niet veel mee te maken''

'Alibi-loopje' Larsson: ''Hoe hij zich manifesteert kan echt niet''

( 0 reacties)
'Alibi-loopje' Larsson: ''Hoe hij zich manifesteert kan echt niet''

Iwan van Duren heeft zich zondag geërgerd aan de houding van Sam Larsson. Door een foute pass van de vleugelspeler kwam Feyenoord in de tegenaanval op achterstand tegen FC Utrecht.

"Als Larsson die bal verliest en je ziet hem als een oud juffertje achter de bal aan lopen, een soort alibi-loopje... Ik denk dat Jaap Stam daar echt van ontploft. Hij zoekt naar een team dat je na de rust zag met een paar invallers, een team dat er echt voor wil strijden. Als er dan een paar rondlopen die niet bij de les zijn of tekort komen, dan wordt het lastig", begint Van Duren bij Voetbal International.

"In het kampioensjaar, toen iedereen voor elke meter knokte, stonden Eric Botteghin en Jan Arie van der Heijden er ook. Toen werden ze geroemd. Je kan een paar spelers uitlichten. Hoe Larsson zich manifesteert kan echt niet. Daar is het Legioen ook klaar mee", vervolgt hij.

Volgens Van Duren is het verhaal rondom Jan-Arie van der Heijden apart. "Eerst kreeg hij te horen dat hij weg moest, daarna toch niet. Dat heeft allemaal te maken met de onrust binnen de club. Er zijn geen heldere en duidelijke lijnen (...) Een boel spelers en ook Botteghin zie je dingen doen waarvan je denkt: waar ben je mee bezig? Dan zit je niet lekker in je vel."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›