Kritiek op Bozenik: ''Zodra je hem ballen geeft, dan is het minder'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk'' Berghuis emotioneel: ''Het doet pijn omdat je ook zijn pijn voelt'' Bijlow over strafschop: ''Hij zei zelf ook dat het geen penalty was'' Berghuis na krappe overwinning: ''Heeft er niet veel mee te maken''

''Voor het eerst écht gezien wat deze club voor de fans betekent''

( 0 reacties)
''Voor het eerst écht gezien wat deze club voor de fans betekent''

Liam Kelly heeft zondag zijn basisdebuut in de Eredivisie gemaakt voor Feyenoord. De van Reading overgekomen middenvelder is onder de indruk geraakt van de sfeer in de Kuip.

"Ik heb vandaag (zondag, red.) voor het eerst écht gezien wat deze club voor de fans betekent. Wij als spelers willen het voor hen doen", begint Kelly, die gematigd tevreden is over zijn eigen wedstrijd, tegen VoetbalPrimeur. "Het was oké, maar niet mijn beste wedstrijd. Het beste van mij moet nog komen."

Kelly wil zijn medeleven uit richting Jan-Arie van der Heijden die werd uitgefloten door de eigen fans. "Hij is onze teamgenoot en we zullen hem blijven steunen. Maar het was de beslissing van de trainer om hem eruit te halen. We have to move on."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›