Kritiek op Bozenik: ''Zodra je hem ballen geeft, dan is het minder'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk'' Berghuis emotioneel: ''Het doet pijn omdat je ook zijn pijn voelt'' Bijlow over strafschop: ''Hij zei zelf ook dat het geen penalty was'' Berghuis na krappe overwinning: ''Heeft er niet veel mee te maken''

Harde woorden voor Feyenoord: ''Dit gebeurt er zonder filosofie''

( 0 reacties)
Harde woorden voor Feyenoord: ''Dit gebeurt er zonder filosofie''

Arnold Bruggink vindt de situatie van Feyenoord zorgelijk. De analist zag dat de Rotterdammers er vermoeid uitzagen tijdens de wedstrijd met FC Utrecht.

"Toen Karsdorp op de grond lag, stond de helft van het team te rekken en strekken. Dat is zó funest voor je team", zegt Perez in Eredivisie op Zondag op FOX Sports. "Van die twee jonge jongens (Burger en Kökçü, red.) kun je niet verwachten dat ze alles gaan spelen. Je moet drie wedstrijden in de week spelen met dit elftal. Dat kan Feyenoord op dit moment gewoon niet."

De onrust in het bestuur is volgens Bruggink zorgelijk. "Dit gebeurt als je aan 'hapsnapbeleid' doet en geen filosofie hebt hoe je een elftal samen wil stellen. Je plukt er hier een weg, daar een weg, denkt dan: Leroy Fer kan er ook nog wel bij. Het gaat erom: hoe bestuur je een club. En dat zit bovenin (de organisatie, red.) natuurlijk."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›