Kritiek op Feyenoord-aanwinst: ''Die heb je helemaal niet nodig''

( 0 reacties)
Kritiek op Feyenoord-aanwinst: ''Die heb je helemaal niet nodig''

Joop van Daele snapt niet dat Orkun Kokcu eerder een kans heeft gekregen bij Feyenoord. De oud-speler van de club vindt de middenvelder een buitengewoon talent.
 
"Kökcü had al veel eerder moeten spelen in het eerste, vorig jaar al. Als je goed nadenkt: hij is al zo vaak in scoringspositie gekomen. Als dit bij Feyenoord O19 geweest was, had hij de helft sowieso gemaakt. Nu mist hij de besluitvaardigheid. Dat is een proces dat aan de gang moet komen bij hem. Als hij eerder al speelde in Feyenoord 1, had hij nu al drie of vier goals gemaakt”, begint Van Daele bij RTV Rijnmond.
 
Wout Burger moet volgens Van Daele nog wennen aan het niveau. . "Hij valt zo nu en dan terug op zijn tempo van Feyenoord O19", vervolgt hij bij RTV Rijnmond. "Soms duurt het te lang bij hem, maar ook dat heeft te maken met ontwikkeling."
 
Tot slot snapt Van Daele niet dat Liam Kelly is gehaald door Feyenoord. "Die heb je helemaal niet nodig. Je wist dat je Leroy Fer ging halen, dat je Burger en Kökcü had en ook Jens Toornstra. Jordy Wehrmann is er ook nog. Is hij echt minder dan Kelly? Waarom haal je hem?"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 26 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›