Troost keert terug in Raad van Commissarissen; Bruens doet stap opzij VIDEO | Samenvatting: Feyenoord pakt volle buit ondanks moeizaam begin 'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord' Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op'' Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

Boskamp duidelijk: ''Het zou een straf zijn als we het niet worden''

( 0 reacties)
Boskamp duidelijk: ''Het zou een straf zijn als we het niet worden''

Voorafgaand aan het seizoen schreven velen Feyenoord al af voor de derde plek in de Eredivisie en na twee wedstrijden hebben ze pas twee punten. Desondanks vindt oer-Feyenoorder Jan Boskamp dat ze gewoon meedoen om de derde plek.

“Als je het materiaal van Feyenoord ziet. Dan zegt iedereen: we gaan vierde of vijfde worden. En dan zeg ik: Waarom? Als je al die spelers ziet, dan heb je gewoon lekker materiaal hè? Dan moet je zéker om die derde plaats meedoen. Het zou een straf zijn als we het niet worden", vertelt hij in FC Rijnmond.

Geert den Ouden sluit zich hier bij aan. “Ik denk dat Feyenoord beter is dan AZ en FC Utrecht en allemaal.”

Tafelgast Ruud van Os is er minder zeker van. Het ligt volgens hem aan de aanwinsten. “Dat valt of staat ook met hoe goed Johntson en Ié zijn", legt hij uit. "Ié heeft nog nooit ergens langer dan drie wedstrijden gespeeld. Hij gaat naar Trabzonspor en wordt gelijk verhuurd aan Feyenoord. Wat zegt dat? En hij heeft nergens lang gespeeld. Dus ik vraag mij af hoe goed zij zijn.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›