KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Köckü: ''Doorgaan en hier ook winnen. Niet inzakken''

( 0 reacties)
Köckü: ''Doorgaan en hier ook winnen. Niet inzakken''

De Feyenoord-selectie werkte woensdagavond de laatste training af naar de return tegen Dinamo Tbilisi. De Rotterdammers wonnen de thuiswedstrijd met 4-0. Orkan Köckü wil wil ook de uitwedstrijd winnen.

"We moeten zo doorgaan en hier ook winnen. Niet inzakken, maar gewoon hier ook voetballen en doelpunten maken", vertelt Kökcü in Feyenoord TV. "De speelstijl blijft hetzelfde; aanvallend voetbal en winnen met veel doelpunten."

Dinsdag vlogen de Feyenoorders over naar Geogië. "We hebben vandaag niet zo veel gedaan, vooral uitrusten van de vlucht, goed eten en voorbereiden met besprekingen", aldus Kökcü. "Het is een lange vlucht geweest, dat voel ik ook wel in de benen. We hebben het eruit gelopen en we zijn er klaar voor."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›