KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

''Die concurrentie wordt niet voor niks gehaald''

( 0 reacties)
''Die concurrentie wordt niet voor niks gehaald''

De verdediging van Feyenoord lag de laatste maand verschillende keren onder vuur. Met Rick Karsdorp, George Johnston en Edgar Miguel Ié wil Feyenoord daar verandering in brengen. 

"Die concurrentie wordt niet voor niks gehaald", vertelt clubwatcher Dennis van Eersel tegen zijn werkgever RTV Rijnmond. "We hebben in de voorbereiding al gezien hoe kwetsbaar het achterin is en dat Feyenoord daar misschien op moet door selecteren. Van der Heijden heeft dat ook al te horen gekregen."

Van Johnston mag volgens Stam nog niet teveel verwacht worden. "Daar sprak nog niet het volste vertrouwen uit dat dat direct een beoogde basisspeler is. Hij is pas twintig en heeft nog niet in het eerste van Liverpool gespeeld. Die zal wat aanpassingstijd nodig hebben", denkt Van Eersel. "Ik denk dat dat voor Ié ook geldt. Het is niet zo dat hij linea recta in het elftal wordt geplaatst, zoals met Karsdorp wel is gebeurd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›