KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

''De patronen van hoe Stam wil spelen zie je terugkomen''

( 0 reacties)
''De patronen van hoe Stam wil spelen zie je terugkomen''

Jaap Stam is ondertussen enkele wedstrijden verder bij Feyenoord. Dennis van Eersel, clubwatcher van de Rotterdammers, maakt de balans op.

"Ik vind Feyenoord - behalve in Heerenveen - aanvallend een goede indruk maken", vertelt hij bij RTV Rijnmond. "De patronen van hoe Stam wil spelen zie je terugkomen. Tegen Heerenveen kwam dat niet uit de verf, ook omdat Stam een beetje aan het bijschaven is."

Volgens Van Eersel waren de keuzes op het middenveld in de voorbereiding niet sterk. "Er kwam veel druk op die verdediging. Hij heeft iets meer zekerheid ingebouwd met meer defensieve middenvelders. Daar hield hij in Heerenveen ook aan vast, maar daardoor kwam Feyenoord er aanvallend weer wat minder aan te pas."

De clubwatcher vindt dat Stam de balans moet zoeken. "Ik moet daarbij natuurlijk aanstippen dat Stam nog steeds niet de beschikking heeft over alle basisspelers die hij in zijn hoofd heeft. Hij heeft nog nooit van ze allemaal gebruik kunnen maken. Die kanttekening moet je wel plaatsen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›