Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt'' ''Hoe maakt niet uit, het belangrijkste is dat we het halen'' Dumfries woest: ''De tweede penalty vind ik belachelijk'' ''Dat is de gretigheid die je nodig hebt om doelpunten te maken''

''Dan kan het een heel belangrijke speler voor Feyenoord worden''

( 0 reacties)
''Dan kan het een heel belangrijke speler voor Feyenoord worden''

Renato Tapia lijkt bezig aan zijn wederopstanding in het shirt van Feyenoord. Onder de nieuwe trainer Jaap Stam kan de middenvelder uit Peru voorlopig rekenen op een basisplaats. 

Tot groot genoegen van clubwatcher Sinclair Bischop. De sportverslaggever van RTV Rijnmond geniet van Tapia, al kleven er nog altijd nadelen aan diens spel. "Hij heeft nog steeds veel Tapia-momentjes, maar bij hem staat het vizier er ook op."

"Haps er Burger deden ook dingen waar een tegendoelpunt uit kon komen. Maar als Tapia die momentjes uit zijn spel haalt, dan kan het wel eens een heel belangrijke speler voor Feyenoord worden", zegt Bischop in de podcast van zijn werkgever. "Ik vind ook dat hij niet meer uit het elftal moet", besluit hij. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›