Narsingh wil 'slopen' bij Feyenoord: ''Plezier terugvinden''

0
Narsingh wil 'slopen' bij Feyenoord: ''Plezier terugvinden''

Luciano Narsingh tekende begin deze maand een tweejarig contract bij Feyenoord. De aanvaller wil 'gaan slopen' bij de Rotterdamse club, zo zegt hij voor de camera van VoetbalPrimeur.

"Ik sta er goed voor, ik voel me goed. Ik heb veel inhoud, dus ik moet zeggen dat het de goede kant op gaat", vertelt Narsingh over zijn huidige fysieke gesteldheid. Jean-Paul Boëtius droeg hem na zijn komst in De Kuip op om 'te gaan slopen'.

"Dat is wel de bedoeling ja, haha, ik doe mijn best. Ik heb er zeker zin in", lacht de aanvaller. "Ik voel me goed bij mijn invalbeurt, op trainingen voel ik me ook goed, kom ik goed door. ik denk denk wel dat ik ver ben, als ik eerlijk ben."

Hij weet echter nog niet of hij zondag kan starten. "Dat moet blijken. We moeten overleggen met de fysio's en de staf. wat zij vinden. Zij testen me en weten wanneer ik er klaar voor ben. Ik voel me goed, dus ik wacht het af."

Narsingh wil bij Feyenoord het plezier terugvinden. "Ik wil belangrijk zijn met goals en assists. Ik hoop daar mijn bijdrage in te leveren. Ik wil het plezier terugvinden in het voetbal. Ik heb lang niet gevoetbald, dus dat is voor mij prioriteit nummer één", is de aanvaller duidelijk.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›